tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pestomuffinssit (ja vihdoin blogin uusi ulkoasu!)

Näiden muffinssien ohjeen löysin Kakkukioski-blogista, kuulosti niin hyvältä että täytyi kokeilla! Lisäksi oli tosi helppotekoisia, käytännössä ainekset vaan sekaisin ja muffinssivuokiin. 



Pestomuffinssit 
(8 suurta tai 16 pienempää)
4 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
75 g voita
2 munaa
200 g turkkilaista jogurttia (käytin bulgarialaista)
½ dl maitoa
1 dl juustoraastetta
vihreää pestokastiketta


Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita sulatettu voi, kananmunat, turkkilainen jogurtti ja maito keskenään. Yhdistä molemmat seokset niin, että ne juuri ja juuri sekoittuvat keskenään ja lisää joukkoon vielä juustoraaste.

Annostele massa muffinipellin syvennyksiin. Paina öljytyllä sormella monttu jokaiseen kuoppa keskelle,  lisää kuoppiin 1 tl pestoa. Paista muffinssit uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia.
 
Ja mitäs mieltä olette uudesta ulkoasusta? Vihdoin sain sen päivitettyä ja itse olin ainakin aika tyytyväinen lopputulokseen :)

2 kommenttia:

  1. Muuten kiva, mutta tuo bannerikohan se on nimeltään, niin se musta tausta on jotenkin kauhean voimakas. Puskee esiin kun tulee sivulle. En sitten tiedä mitä sille voisi tehdä, ehkä vaalentaminen voisi auttaa muttei liikaa että erottuu taustasta.

    VastaaPoista
  2. Hieno blogi nyt Kattipaakari! Tykkään tosi paljon :) Kuvat tulee todella hyvin esille nyt ja tekstifontti erittäin nätti. Annan 10 pistettä! / Sanna - Baking my dream cakes

    VastaaPoista