lauantai 16. marraskuuta 2013

Hello Kitty-kakku

Viikolla tein prinsessakakkua 3-vuotiaalle Ellie-tytölle ja samaiselle tytölle meni myös tämä Hello Kitty-kakku lauantaisiin juhliin.

Pohja on 7 munan sokerikakkupohja. Välissä mansikka- ja sitruunatäytteet, kostutus sitruunamehua. Kermat laktoositonta vispiä ja voi että tuo tavallinen vispikerma on vaikeaa vatkata sopivan jämäkäksi, nämäkin vaahdot meni yli ja se näkyy ikävästi koostumuksessa. Tuntuu vaan, että aina se jää hieman liian löysäksi jotta saisi siistiä pursotusjälkeä ja sitten kun vatkaat jämäkämmäksi niin se menee sekunnissa yli..olisiko kellään tähän ongelmaan jotain ratkaisua/vinkkejä jakaa? :)


Muutenkin meinasi tulla aika katastrofi kakun valmistuksessa kun sain jo koristelut tehtyä ja rupesin laittamaan kupua kakun päälle (joka on inasen liian pieni!) niin sain sen kuvun rämpsähtämään kermojen päälle! Tein äkkiä lisää kukkia ja aika hyvin korjattua tuon pienen katastrofin alun.. Jostain täytyy löytää tarpeeksi isoja kakkulaatikoita jatkossa!





2 kommenttia: