maanantai 20. elokuuta 2012

Tunnustus

Oijoi, sain tunnustuksen Nöpsöltä, kiitos! :) Nöpsön blogia tulee seurattua paljon, sieltä löytyy mm. kivoja kasvisruokavinkkejä sekä taitavasti napsittuja kuvia, tutustumisen arvoinen blogi ehdottomasti!
Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it - lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it - lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Ensimmäisen tunnustuksen haluan antaa Juhlattaren kakkublogille! Harvemmin kommentoin, mutta blogin päivitykset tulee kyllä kaikki seurattua. Ihania kakkuja, ihania ohjeita!

Toinen tunnustus menee Marian pienelle leipomolle. Olen laiska kommentoimaan, vaikka tämäkin blogi on täynnä ihania makeita ja suolaisia leipomuksia.

Kolmannen tunnustuksen annan Onnen omenia-blogille. Ah, kuinka ihanaa on lukea näppärästi kirjoitettua tekstiä joka muistuttaa niin paljon omia ajatuksia taaperoperheen elämästä ;) Blogista löytyy myös ihania sisustusvinkkejä.

Neljäs tunnustus menee Mietteeni mun-blogille, joka on täynnä ihania lastenvaatteita sekä ajatuksia pienen tytön elämästä.

Viides tunnustus menee Arkirakkaus-blogille, mistä löytyy myöskin ihania lastenvaatteita, sisustusvinkkejä, arkisia ihania asioita :)


Tässä kun pääsi vauhtiin, niin näitähän olisi voinut jaella useammallekin blogille ;)

3 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta. Ihana yllätys, punastun ihan.:).käyn illalla töiden jälkeen nappaamassa tämän mukaani :).

    VastaaPoista
  2. Lämmin kiitos tunnustuksesta:) Ja onpas muuten herkullinen blogi sinulla!

    VastaaPoista