lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vihersmoothie

Erilaiset smoothiet on tullut meidän ruokavalioon jokunen aika sitten ja nykyään niitä tehdäänkin aika usein. Vihersmoothie kuulosti hurjalta, mutta ennakkoluulottomana ihmisenä päätin kuitenkin kokeilla. Ajattelin myös josko saisin tuota salaattia uppoamaan tässä muodossa esikoiselle, kun muuten sitä ei suostuta syömään. 
Olen myös yrittänyt kiinnittää huomiota nykyään ruokavalioon ja ravintoon entistä enemmän. Pikkulapsiarkea pyörittäessä väsymys ja univelka on arkipäivää, mutta jo hyvin ja ravintorikkaasti syömällä saa virtaa itselleen. Jaksaa vielä illalla lähteä salille/jumpalle sekä touhuta lasten kanssa päivän.
Olisi varmaan pitänyt laittaa vettä vielä enemmän tähän, kun jäi vähän paksuksi ja oletan että sen takia tuo rakenne tuntui myös vähän hassulta suussa. Eikä varmaan haittaisi jos olisi blenderi tähän hommaan ;) Hyvän makuista smoothie oli ja tässä muodossa sain itse myös syötyä päärynää, paloina syötynä se rupeaa kutittamaan suuta. Täytyy jatkaa testailua eri aineksilla.


 Vihersmoothie
kourallinen pinaattia
jääsalaattia
pieni appelsiini
päärynä
1/3 kurkkua
½ avokado
vettä

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi smoothieksi tehosekoittimessa. Lisää vettä halutun koostumuksen saadaksesi.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Laitetaan siis testaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ittekin testata uudestaan, kun sain nyt tuon blenderinkin hommattua :)

   Poista
 2. Tätä voiskin kokeilla, vois saada mukavasti energiaa päivään. Itsekään en pysty syömään päärynää ihan pellkänä päärynänä, en tiedä miksi. Josko se menisi tässä muodossa . Näissä smoothieissa on kivaa,että oikeastaan mitä vaan aineksi voi yhdistellä. Voi löytää huikeita makuelämyksiä ja toisaalta myös niitä vähemmän huikeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla saman tekee myös omena nykyään, mikä harmittaa kun sitä tykkäisin syödä. Jep, nämä on kyllä siitä kivoja että voi ihan fiiliksen mukaan laittaa aineksia :)

   Poista