Ruisnappi-cocktailpalat kylmäsavuhärkätäytteellä
200g ruohosipulituorejuustoa
2 dl vispikermaa vaahdotettuna
1 pieni punasipuli
1 - 2 rkl ruohosipulia
n. 100-120 g kylmäsavuhärän lihaa
mustapippuria maun mukaan
koristeeksi ruohosipulia ja karpaloita
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja asettele ruisnappien päälle. Koristele ja tarjoile.
200g ruohosipulituorejuustoa
2 dl vispikermaa vaahdotettuna
1 pieni punasipuli
1 - 2 rkl ruohosipulia
n. 100-120 g kylmäsavuhärän lihaa
mustapippuria maun mukaan
koristeeksi ruohosipulia ja karpaloita
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja asettele ruisnappien päälle. Koristele ja tarjoile.
Napit olivat oikein hyviä!
VastaaPoistaKiitos, hyvin näytti kaikille kyllä maistuvan :)
Poista