torstai 20. maaliskuuta 2014

Ruisnapit kylmäsavuhärkätäytteellä

Pienenä suolaisena palana synttäreillä tarjoiltiin ruisnappeja kylmäsavuhärästä tehdyllä täytteellä. Ohjeen löysin Food and feeling-blogista. Tällä ohjeella sain tehtyä reilu 30 nappia. Täytteen maku oli todella hyvä ja nämä hävisivätkin tarjoilulautaselta aika nopeasti. Kannattaa ehdottomasti kokeilla mikäli kaipailet pienen suolaisen palan ohjetta.




Ruisnappi-cocktailpalat kylmäsavuhärkätäytteellä 

200g ruohosipulituorejuustoa
2 dl vispikermaa vaahdotettuna
1 pieni punasipuli
1 - 2 rkl ruohosipulia
n. 100-120 g kylmäsavuhärän lihaa
mustapippuria maun mukaan

koristeeksi ruohosipulia ja karpaloita

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja asettele ruisnappien päälle. Koristele ja tarjoile.

2 kommenttia: