torstai 27. maaliskuuta 2014

Sitruunainen rahkavälipala

Jokunen aika sitten postaamani mustikkavälipalan pohjalta tein tämän sitruunaisen version. Aika mukavan keväinen ja raikas maku. Laitoin ensin yhden purkin rahkaa, mutta oli sen verran sitruunainen maku että laitoin toisen purkin rahkaa miedontamaan happamuutta. Tuo avokado antaa näihin mousseihin ihanaa pehmeyttä, melkeinpä samettisuutta eikä maistu omasta mielestäni yhtään läpi. Itse nykyään tykkään avokadon mausta tosi paljon alkuvierastuksen jälkeen ja voisinkin popsia sitä ihan pelkiltään.



1 sitruunan kuori ja mehu (luomu)
1 banaani
1 avokado
500 g maitorahkaa
2 rkl hunajaa

Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori ohuelti mukaan. Pilko banaani ja avokado. Kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi mousseksi. Päälle voi halutessaan ripotella granaattiomenan siemeniä.

Hah, mietin missä voisin ottaa kuvan jotta saisin luonnonvaloa. Kuvausalustana toimi tällä kertaa taaperokärri väärinpäin ja assistenttina Vilma-kissa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti