pohja
100 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl vettä
täyte
3 dl suppilovahveroita
1 keskikokoinen sipuli
1 paprika
½ pkt pekonia
1,5 tl suolaa
valkopippuria
2 kananmunaa
2,5 dl maitoa tai ruokakermaa
1 dl juustoraastetta
Nypi pehmeä voi ja jauhot, lisää vesi ja pyöräytä taikinaksi. Painele piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Leikkaa
pekoniviipaleet pienemmiksi paloiksi ja paista pannulla hetken aikaa
jotta enin rasva alkaa sulaa. Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä
suppilovahverot ja kypsennä sen verran että sipulit ja sienet
pehmenevät. Levitä täyte pohjan päälle.
Vatkaa munien rakenne rikki ja yhdistä joukkoon kerma. Kaada piirakan päälle ja ripottele juustoraaste.
Paistetaan 200 asteessa n.puoli tuntia.
Koristele tuoreella persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti