maanantai 11. helmikuuta 2013

Voileipäkakkua kinkusta ja kylmäsavuhärästä

Toisena voileipäkakkuna juhlissa oli lihakakkua, missä käytin kinkkua ja kylmäsavuhärkää. Kyseinen resepti sai kovasti kehuja, joten suosittelen kokeilemaan mikäli etsit hyvää lihavoikkarin ohjetta! Kakku on mitoitettu noin 16 henkilölle. Näillä tarvikkeilla hinnaksi tuli noin 43 e. 


Leipänä Fazerin laivurin vaakaviipaloituja

Täyte
2 pss kinkkusuikaleita
150 g kylmäsavuhärkää
1 iso paprika
2 nippua ruohosipulia
2 pkt yrttituorejuustoa
1 pkt pippurituorejuustoa
1,5 dl sinappista kurkkusalaattia
2 prk kermaviiliä

Kostutus
1 lihafondi

Päällinen
n. 400 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 200 g maustamatonta sulatejuustoa




1 kommentti:

  1. Mahtava idea tuo hinta arvio. Ja useampi kuva... Hyvähyvähyvä. :)

    VastaaPoista