Leipänä käytin Fazerin laivurin vaakaviipaloituja, yhteen kakkuun menee n. paketillinen leipää.
Täyte
400 g lämminsavulohta (600 g ennen nahkojen ja ruotojen pois siivoamista)
300 kylmäsavulohta (halutessasi jätä hieman koristeluun)
2 nippua tilliä
3 rkl sitruunamehua
3 ruohosipulituorejuustoa
200 g creme fraichea
200 g kermaviiliä
pippuria
Kostutus
laimeaa sitruunamehua
Päällinen
n. 500 maustamatonta tuorejuustoa kermalla ohennettuna
Koristelu
jääsalaattia
herneenversoja
kurkkua
kirsikkatomaatteja
sitruunaa
viinirypäleitä
Muistutus vielä blogini 1-vuotisarvonnasta, joka löytyy täältä! Käykäähän osallistumassa!
Ompas kaunis =)
VastaaPoista