tiistai 12. helmikuuta 2013

Ja voittaja on...

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä palautetta antaneille. Risut olivat aika pitkälti jo omassakin tiedossa, mutta kiva kun otitte nämä asiat esille. Ulkoasua olen kovasti miettynyt miten sen sai miellyttävämmäksi, oikeastaan nykyinen ulkoasu tuli vaan tehtyä alussa jotta sain blogin perustettua ja se on vaan jäänyt samanlaiseksi. 
Nöpsö kommentoi ohjeita, joissa ei ole mitään mittaa. Tähän pyrin kiinnittämään jatkossa huomiota :) Usein vaan touhuilen keittiössä enkä kaikkia ainemääriä mittaile kovin tarkasti ja näin ollen en yhtään muista paljonko mitäkin on tullut laitettua. Jatkossa yritän muistaa mitata ja pitää kynää ja paperia mukana leipoessa, jotta nämä mitat ei unohdu.
Kuvia on toivottu enemmän ja niiden olevan suurempia. Yritän jatkossa muistaa ottaa kuvia myös tekovaiheista.
Paljon sain myös positiivista palautetta, mikä lämmitti mieltä kovasti. Myös muutama uusi lukija löysi blogiini, tervetuloa! :)
Arvonta on nyt suoritettu, arvoin voittajan perinteisellä nimet hattuun-tekniikalla. Mies sai nostaa voittajan nimen hatusta. 

Osallistujat..

Nimet hattuun..

 Ja..

 voittaja on..

 MYY94!

Onnea Myy94! :) 

Palkinnoksi lähtee silikoninen auringonkukkavuoka, silikoninen nuolija sekä marimekon servettejä.


 Hyvää laskiaistiistain iltaa kaikille!


5 kommenttia:

 1. Jeee kerrankin minä voitin jotain!!:D Oisko sulla jotain sähköpostia mihin voi osotetietoja laitella, kun ei julkisesti niitä viittis jaella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kappas sieltä olikin tullut jo se sähköposti:D Ei vaan ehtinyt sitä vielä lukea kun piti äkkiä päästä tarkistamaan että kuka voitti:D

   Poista
 2. Ei näköjään kaikkia kommentteja otettu arvontaan mukaan, ei ainakaan näy lappusissa. Eikä anonyymina osallistumista kielletty kunhan yhteystiedot siihen jätti :/

  -anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Suuret pahoittelut, tää on nyt minun moka :( Anonyymina sai kyllä osallistua ja olin katsovinani että kaikki on mukana, mutta jostain syystä puutuitkin lappusista. Kiitos, että ilmoitit asiasta ja todellakin pahoittelut vielä sinulle! Ei todellakaan ollut tarkoitus jättää ketään pois arvonnasta.

   Poista