tiistai 30. lokakuuta 2012

Kurpitsakakkua

Tällainen kurpitsakakku oli pöydässä kun juhlittiin miehen valmistujaisia halloween-viikonloppuna kaveriporukalla. Kakku on periaatteessa tehty maidottomaksi lukuunottamatta taloussuklaata, jota löytyy täytteestä. Jos kakusta haluaa kokonaan maidottoman niin taloussuklaan tilalla voi käyttää maidotonta suklaata. Yllätyin positiivisesti tuosta alpro soyan airy & creamy-tuotteesta, se vaahtoutui ihan pursotuskovaksi vaahdoksi ja makukin oli aika jees :)

Pohjana tumma sokerikakkupohja tummalla suklaarouheella höystettynä.

Täytteenä
2 prk airy & creamy alpro soyalta
1 levy taloussuklaata
1 pss taloussuklaacrushia

Vaahdota airy & creamy, sulata suklaa vesihauteessa. Lisää sulatettu suklaa vaahdon joukkoon ja sekoita, lisää vielä taloussuklaacrush.
Lisäksi laitoin täytteeseen karpaloita tuomaan kirpakkuutta ja mielestäni toimivat kivasti suklaamoussen kanssa.

Päällinen ja koristeet vaahtokarkkimassaa. Hämähäkin verkko mustaksi värjättyä pikeeriä.







2 kommenttia:

  1. Wau miten hieno kakku, osaisinpa itsekkin :)

    T:Salainen ystäväsi sly21

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Lähettämäsi vuoat pääsivät myös käyttöön, ikävä kyllä muffinssit unohtuivat kuvata ennen kuin joutuivat parempiin suihin!

      Poista