En laita tarkkoja määriä kasviksista tähän ohjeeseen, koska kasvissosekeitto on mielestäni niin muunneltavissa oleva ruoka niin kasvisten kuin niiden määränkin osalta ettei se ole kovin oleellista.
Kasvissosekeitto
500 g porkkanoita
muutama peruna
1 iso kukkakaali
maitoa tai vettä
3/4 pkt Koskenlaskija voimakasta
suolaa tarvittaessa
Keiton päälle
pekoni-silppua
raejuustoa
auringonkukansiemeniä
Keitä kasviksia sen aikaa, kunnes ovat pehmeitä.
Poista kattilasta ylimääräinen vesi ja soseuta kasvikset sauvasekoittimella.
Lisää mukaan maitoa sen verran että keitto on sopivan sakeaa.
Paloittele mukaan Koskenlaskija-juusto ja sekoittele niin että juusto sulaa.
Pilko pekoni pieneksi ja paista pannulla rapeaksi.
Lisää annokseen lautaselle pekonia, raejuustoa sekä siemeniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti