Kääretorttupohjan tein perinteisellä sokerikakun ohjeella. Työn alla on postaus myös tuosta erittäin toimivasta kakkupohjan ohjeesta, jahka saan sen vaan tehtyä :)
Välissä siis cranberry curdia
sekä valkosuklaatäytettä:
2 dl vispikermaa
1 prk maitorahkaa
100 g valkosuklaata
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa, itse suosin tuota vesihaudetta kun pelkään että unohdan suklaan liian pitkäksi aikaa mikroon ja se pääsee palamaan. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja ota siitä n. puolet erilleen johon voit sekoittaa valkosuklaan. Vatkaa toisen puolikkaan joukkoon maitorahka ja sekoita valkosuklaakermaseos täytteeseen. Olen monesti hujauttanut valkosuklaan suoraan koko rahkakermaseokseen ja varmaan massojen lämpötilaerot ovat olleet liian suuret, että valkosuklaa on mennyt ihan kokkareiseksi. Jatkossa aion kokeilla sekoittaa valkosuklaan ensin tuohon pienempään määrään kermavaahtoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti