sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Angry Birds-kakku

Miehen siskonpojan 4-vuotissynttäreille tein ensimmäistä kertaa Angry birds-kakun, toiveena oli linnuista tuo punainen. Vähän jännitin kuinka onnistuu, mutta kakku olikin yllättävän yksinkertainen kuorruttaa. Tekemisestä piti ottaa vaihekuvat, jotka näppäränä muistin heti kun kakku oli valmis!

Pohjana tumma kääretorttupohja. Kokosin kakun 2,5 litran taikinakulhoon ja otin kääretorttupohjasta kolme erikokoista ympyrän muotoista palaa. Yhden välikerroksen kokosin erikokoisista palasista mitä pohjasta jäi ympyröiden jälkeen. 

Täytteenä hedelmäistä rahkatäytettä, mikä sopii varsinkin näihin sokerimassakuorrutteisiin kakkuihin hyvin kun ei ole kovin makea. 

Kuorrutus kokonaisuudessaan sokerimassaa.

7 kommenttia:

 1. Wau tosi hieno =) Saa nähä joutuuko itsekkin tekeen tuollaista toukokuussa vanhemman pojan synttäreille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun kuvia kattoo tarkemmin niin alkaa huomata jotain pikkuviilailtavaa kakussa ;) ei sitä koskaan taida ihan täysin tyytyväinen tekeleisiinsä olla.

   Poista
 2. On muuten törkeen hieno kakku! Meillä oli häissä Angry birds-teema ja siellä oli kakun päällä AB-marsipaanikoristeet, mutta tämä se vasta komia onkin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno! Paakarilla on homma hanskassa ja taito hyppysissä.

  VastaaPoista
 4. Hieno kakku -minun silmään ihan täydellinen angry bird :) Kyllä kelpasi juhlia synttäreitä tuon kakun kanssa!!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavan hieno on kyllä... Tee joku postaus kuinka teit puolipallon mallisen pohjan tuohon. Tai miten teet sen yleensä. Nimim. kerran kokeillut (leikkaamalla) tehdä... En koita enää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tästäkin piti sellainen tulla, mutta ne kuvat jäivät. Seuraavasta saman muotoisesta lupaan muistaa ottaa tehdessä kuvat ;)

   Poista