2 dl kermaa
2 kananmunaa
2 dl täysmaitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
0.5 dl sulatettua voita
2 kananmunaa
2 dl täysmaitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
0.5 dl sulatettua voita
Vatkaa kerma vaahdoksi. Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon maito ja vaniljasokeri.
Siivilöi sekoittaen jauhot munan ja maidon sekaan. Lisää vielä sulatettu voi taikinan joukkoon.
Yhdistä kermavaahto ja muu taikina. Paista kuumalla öljytyllä vohveliraudalla.
Taikinaan voisi ehkä omasta mielestäni laittaa hieman myös tavallista sokeria, riippuen mitä vohvelin päälle laittaa. Meillä oli kermavaahtoa, mansikoita ja mustikoita, jolloin tuo kermavaahto oli sen verran makeaa ettei sokeria kaivannut itse vohvelissa.
Voi ei... nyt tarttui vohvelikuume tännekkin. Pöydällä on kahtasorttia erillaista muffinia ja läjä pipareita mutta nyt tahtoo vohveleita!
VastaaPoistaHih :) Blogeja selailemalla rupeaa aina tekemään mieli kaikkia ihania herkkuja!
PoistaMe aina anoppilassa syödään vohveleita, itsellä ei rautaa ole. Pakettisi lähti tänään postiin tuonne myskyyn.
VastaaPoistaT:Salainen ystäväsi
Oi, olet kyllä nopea lähetysten kanssa! En malta odottaa mitä paketti sisältää :)
PoistaVohvelit ovat hyviä, eikä niiden aina tarvitse edes olla makeita.
VastaaPoista