lauantai 3. elokuuta 2019

Vadelma-aurasalaatti

Ounou, olen ennenkin kirjoitellut samaa tekstiä..mutta tarkoituksena siis herätellä blogia taas enemmän eloon. Haluja minulla olisi kovasti enemmänkin touhuta blogin parissa ja saada naputeltua tänne uutta sisältöä! Mutta katsotaan miten homma etenee, mennään ilman sen suurempia paineita joka tapauksessa ja sen mukaan tätä tehdään mitä arki antaa myöden. 

Mikäli eksyit nyt blogiini, niin jätä viestiä käynnistäsi. On aina mukavaa kuulla, ketä täällä vierailee ja löytyikö mukaan jotain inspiraatiota omaan keittiöön :) 

Tässä julkaisussa resepti herkulliseen vadelma-aurasalaattiin, joka sopii mielestäni erinomaisesti monen ruoan lisukkeeksi tai toimii mainiosti myös itsestään alkuruokana. Me söimme tällä kertaa salaattia naudan ulkofilepihvin raikkaana lisukkeena. Ohjeessa ei ole tarkkoja määriä eri ainesosille, vaan jokainen voi määritellä ne oman mielensä mukaan.

Jos mietit miten tämä salaatti ja pihvi sointuivat samalle lautasella, niin voin kertoa että todella hyvin! Itsekin hieman ensin mietin, miten maut sopii yhteen. Raikas salaatti tasapainotti ihanasti raskaampaa pihviä. Vadelma-aurasalaatti

jääsalaattia
pinaattia
hunajamelonia
kurkkua
vadelmia
aura-juustoa

Sitruuna-vinegrette

oliiviöljy
sitruunamehua
suolaa
pippuria
yrttisekoitusta
sokeria

Revi jääsalaatti ja pinaatti pienemmäksi tarjoilulautaselle.
Pilko hunajameloni ja kurkku. 
Murustele aura-juusto.
Asettele muut ainekset vihreiden päälle tarjoilulautaselle.

Sekoita kulhossa oliiviöljy, pieni puristus sitruunamehua, hieman suolaa, pippuria, yrttisekoitusta sekä sokeria. Sitruunavinegrette saa jäädä tässä salaatissa melko kepeäksi mausteiden osalta, joten ole varovainen sitruunamehun ja mausteiden kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti