Pääsiäislomareissulla pääsin taas leipomaan, kun sain syöjiä tekeleilleni ;) Ensimmäisenä mangorahkakakkua, joka on ihanan raikas ja keväinen kakku. Ainoa miinus tässä kakussa kun vauvojen mangososeen (piltti) makua on muutettu niin, että mielestäni se maistuu enemmän keinotekoiselta kuin ennen mikä vaikuttaa tottakai myös kakun makuun.. Täytyy varmaan jatkossa soseuttaa itte mangoa tai kokeilla jotain muuta makua. Resepti on Hellapoliisilta poislukien mangoviipaleet keksipohjan ja täytteen välistä. Aiemmin saman kakun kohdalla olen tehnyt kiilteen Multi-hyytelösokerista ja mielestäni se oli parempi siitä, tavallisesta hyytelösokerista tuli ehkä turhan makea makuuni. Pajunkissat tehty Pandan tummasta ja vaaleasta suklaasta.
Pakko kokeilla : ) t. Tomppa
VastaaPoista