Kokeilumielessä tehtyä iltapalapannaria, piti saada jääkaapista munat käytettyä ennen pilaantumista. Aika kivan makuista tästä tuli :)
8 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
öljyä
suolaa
200g kinkkusuikaleita
pala kesäkurpitsaa
1 pieni sipuli
1 prk creme bonjour cuisine tomaatti ja välimeren yrtit
aurajuustoa
chiliä
pizzamaustetta
pippuria
Sekoita taikinan ainekset keskenään. Suikaloi kesäkurpitsa ja pilko sipuli, kuullota molemmat pannulla. Sekoita kinkkusuikaleet, kesäkurpitsa, sipuli, creme bonjour sekä mausteet kulhossa ja levitä pellille leivinpaperin päälle. Ripottele aurajuustoa maun mukaan ja kaada pannaritaikina pellille. Paista 200 asteessa n. 35 min. Parhaimman makuista kunnolla jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti