keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Vaniljainen suklaamousse

Tässäpä jälkiruoka, mistä ei makeutta puutu! Syötiin jälkkäriksi tätä suklaamoussea lauantai-iltana ja tyttö tokaisi kipon tyhjennyttyä, että:"Mun pää räjähtää kohta tähän sokeriin!". Eikä tainnut kovin kaukana tosiaan olla, sen verran virtapiikkiä taisi lapset jälkkäristä saada ;) Mutta helppoa ja hyvää tämä oli.




Vaniljainen suklaamousse (4 annosta)

2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
130 g tummaa suklaata
turkkilaista jogurttia
vadelmia
1 Marianne-kismet

Sulata suklaa varovasti vesihauteessa ja nosta jäähtymään, sen jälkeen vaahdota vaniljakastike. Anna suklaan jäähtyä reilusti ennen yhdistämistä vaniljavaahtoon, jotta se ei menisi kokkareiseksi. Yhdistä suklaasula ja vaniljavaahto, kun ne ovat aika tasalämpöisiä. Jaa mousse tarjoilukippoihin ja nosta kylmään jähmettymään. Koristele mousse ennen tarjoilua nokareella turkkilaista jogurttia, vadelmilla sekä Kismet-paloilla.

1 kommentti: