tiistai 18. joulukuuta 2012

Pipariksi meni

Kun näin tämän pienen piparitalon Eben Mansikkamäki-blogissa, alkoi kutkuttaa myös itse tehdä "samanlainen". Puolustukseksi voin sanoa, etten ole juuri piparitaloja tai muutakaan niihin liittyvää juurikaan aiemmin kasaillut joten lopputulos ei ehkä ole aivan samannäköinen kuin Ebellä. 
Siihen asti kaikki meni ihan ok, kun piti saada paistettua kaarevat katon osat..juu ei ihan oikeaa kulmaa löytynyt. No ajattelin, että eiköhän ne silti siihen mene (kuten menikin just ja just ja ovat jopa pysyneet kiinni). Sain paistettua osat, niin huomasin että talosta jäi puuttumaan myös ikkunat..
Päällystin seinät vaaleanpunaisella pikeerillä ja annoin kuivua seuraavaan päivään. Rupesin tekemään sitten valkoisia koristeluja ja levitin osat pöydälle, niin toinen kissoistamme päätti kävellä talon etuseinän päältä ja se halkesi kolmeen osaan! Siinä vaiheessa mietin jo luovuttamista, mutta ajattelin että eiköhän sen seinän saa liimattua sokerilla ja halusin kuitenkin kovasti edes harjoitusmielessä kasata talon. Sain kuin sainkin talon kasaan, lievästi se kenottaa ja katto on miten sattuu mutta on se sentään kasassa :D
Hetken kyllä mietin laitanko sitä ollenkaan tänne blogiin, mutta oli siinä niin iso työ että pakko kai se on näyttää teillekin!


Kissan aiheuttamat halkeamat näkyy tässä


 

2 kommenttia:

  1. Hyvä että laitoit! tuollainen talo on varmasti vaikea tehdä ja minusta olet kyllä hyvin onnistunut. Pikkukolot (tai halkeamat) ei komiassa haittaa, pitäähän se kissankin päästä osallistumaan talonrakennuspuuhiin :)

    Hieno talo, olisin kyllä itse onnesta ymmyrkäisenä jos osaisin edes jotain tuohon päin olevaa tehdä.

    VastaaPoista
  2. Kissat ovat ihania! Suuri apu keittiössä ja lahjojen paketoinnissa!

    VastaaPoista