Sain tämän ohjeen salaiselta leivontaystävältäni, oli mukava kokeilla jotain uutta taas :) Marmeladit jäivät vähän pehmeiksi vaikka massa olikin jähmettynyt kun sitä rupesin leikkaamaan. Pyörittelin sokerissa marmeladipalat ja ja laitoin ne lautaselle jääkaappiin, niin marmeladien alapuoli suli ja oli hieman hankalaa sormin käsitellä. Yläpuolelta palasiin tuli kuitenkin kiva rapsakka "kuori" sokerista ja aika hyvin nuo tuntuivat lautaseltakin häviävän, vaikka olikin osittain sulaneita.
3,5 dl mansikkasosetta
3 dl hillo-marmeladisokeria
0,5 dl sitruunamehua
Pinnalle sokeria
Kiva että kokeilit ohjetta :) itsekkin kokeilin ja tapahtui samalla tavalla, tosin minun ei tullut rapeaa kuorta :/ Jos ens kerralla lisäis muutaman liivatteen :D
VastaaPoistaT:Salainen Ystäväsi
ps. Hyvää Joulua!!
Mietin tuota liivatteen lisäämistä josko jähmettäisi massaa enempi.
PoistaHyvää joulua myös sinulle! :)
Hieno toteutus - palat soveltuvat jälkiruokiinkin!
VastaaPoistaMansikkamarmeladit ovat olleet minun kokeilulistalla jo pitkään... Nyt täytyy ottaa itseä niskasta kiinni, ja kokeilla! :)
VastaaPoista