maanantai 20. tammikuuta 2014

Tammikuun sly-paketti ja paljastus

Niin vierähti taas kolme kuukautta salaisen leivontaystävän parissa, hirveen nopeesti menee tämä aika! Hyvin pysyi salaisena pakettien lähettäjä tällä kierroksella, en olisi arvannut että ihanien pakettien lähettäjä oli Nora Sokerihelmi-blogista :) Suuret kiitokset kaikista paketeista!
Tammikuun teemana oli makeaton kuukausi ja viikonloppuna hakemastani paketista paljastui luomutuotteita:
- vehnäjauhoja
- kauraleseitä
- sämpyläjauhoja
- teetä
- kik-herneitä
- Ecover-astianpesuainetta
- kortti 
- pitkä kirje, jossa haasteena heitettiin kokeilla luomu-leivontaa

 Paketti oli mukavasti kerätty luomu-teemalla ja varmasti tuotteet tulevat käyttöön! Tällä viikolla onkin aikomuksena tehdä sämpylöitä, joten niistä voikin tulla sitten luomu-sämpylöitä :) Kiitos vielä Noralle paketeista! Kohta starttaakin jo sly26 ja niin mukavaa puuhaa kuin tämä onkin, niin tuntuu ettei aika tahdo millään riittää kunnolla joten en ilmoittaunut seuraavalle kierrokselle mukaan.
Blogikin on ollut aika jäissä viime aikoina, leivottua tulee mutta lähinnä niin perusjuttuja että ne melkein jo täältä löytyvätkin. Täytyy yrittää kaivella jostain inspiraatiota etsiskellä uusia reseptejä kokeiltavaksi, niin saisi blogiin taas eloa :)


6 kommenttia:

 1. Ihana on on paketissakin ollut teema sly- teeman lisäksi =) Hieno paketti =)

  VastaaPoista
 2. Ompas mukavan oloinen ja teemainen paketti :)

  ~ SLY25 emo

  VastaaPoista
 3. Kiva paketti. Luomu-tuotteet kunniaan!

  VastaaPoista
 4. Mahtavan runsas paketti....siitä riittää iloa pitkään ! Kokeile ihmeessä reseptejä ja jaa ne meille !

  VastaaPoista
 5. Luomu on parasta, mutta joskus kallista. Yritän mahdollisimman paljon suosia luomu tuotteita tai ainakin lähiruokaa. Näillä leivonta tarvikkeilla saa leivottua vaikka mitä kokeilepa luomujauhoista yrttileipää. http://amatoorikokki.com/2014/01/yrtti-spelttikierreleipa/

  Kiva nähdä, korjaan lukea näitä paljastuksia, hyvin on salaisuudet pysyneet. Upeita paketteja sinunkin slysi on jaksanut tehdä rankan opiskelun ja työn lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olipa herkullisen näköistä leipää, täytyykin kokeilla. Kiitos vinkistä :)

   Poista