keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Vanish-testi

Pääsin Buzzadorin Vanish-kampanjaan mukaan, jonka tarkoituksena oli haastaa Vanish tahranpoistoaine näyttämään mihin siitä on. Vanish olikin osittain jo tuttu tuote. 

Buzzadorina voi päästä mukaan kampanjoihin, joissa pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita. Usein saa myös näytteitä jaettavaksi ystäville. Testauksen jälkeen lähetetään raportti Buzzadorille mitä mieltä oli tuotteesta. Siis todella helppoa ja mukavaa päästä testaamaan uusia tuotteita. Jos kiinnostuit, niin voit lukea täältä lisää.

Kampanjapaketin mukana tulinpieni kangaspala, mikä oli tarkoitus sotkea. Itse tein siihen tahroja mustikalla, meikkivoiteella, huulipunalla sekä tomaattisella ruoalla. Jätin tahrat vielä yön yli kuivumaan ja pinttymään. Aamulla laitoin kangaspalan normaalin pyykin sekaan ja laitoin koneeseen nestemäistä Vanishia, en siis esikäsitellyt tahroja mitenkään. Huulipunasta ja oliiviöljystä oli jäänyt selkein jälki kangaspalaan, muut tahrat olivat hävinneet. Luulen, että tahrojen esikäsittely olisi vielä auttanut asiaa. Meillä käytetään jatkossakin Vanishia tahrojenpoistoon, niitä kun tuppaa tuon parivuotiaan kanssa tulemaan ihan kiitettävästi ;) 1 kommentti: