keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Rullarieskat lohitäytteellä

Tytön 4-vuotis synttäreillä tarjottiin myös näitä rullarieskoja kylmäsavulohitäytteellä, nämä pienet suolaiset palat saivat kovasti kehuja vierailta. Tällä määrällä täytettä muistaakseni sai tehtyä neljä tai viisi rieskaa.




Täyte
200 g yrttituorejuustoa
2 avokadoa
1 punasipuli
200 kylmäsavulohta

Muussaa avokado tuorejuuston sekaan, silppua punasipuli pieneksi ja laita massan sekaan. Levitä rieskan päälle täytettä ja kylmäsavulohisiivuja. Rullaa rieska ja pyöräytä päälle kelmua, anna tekeytyä yön yli jääkaapissa. Leikkaa rulliksi seuraavan päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti