torstai 24. tammikuuta 2013

Riisirieska

Herkullista keiton kanssa, välipalalle, iltapalalle yms yms.. :) Ohjeesta tulee pellillinen rieskaa ja minä ajattelin että varmaan saan siitä pikkasen pakastimeenkin jemmavälipalaa jollekin päivälle, mutta näytti hupenevan sitä tahtia ettei pakastettavaa jäänyt.


3,5 dl vettä
2 dl puuroriisiä
2 dl kaurahiutaleita
1 prk kermaviiliä
120 g sulatettua voita/margariinia
2 munaa
1 tl suolaa
½ l maitoa
Laita vesi kiehumaan kattilaan, lisää voi ja riisit veden joukkoon. Anna veden imeytyä riiseihin. Lisää joukkoon muut aineet. Paista 225 asteessa noin 35 minuuttia (kurkkaa välillä ettei pinta pääse palamaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti