keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kantarelli-pekonipiiras

Iltakahvin kaveriksi leivottua suolaista piirakkaa. En itse ole oikein osannut koskaan syödä sieniä, vaikka meillä kotona on niitä ollut tarjolla. Pikkuhiljaa niitäkin voisi ehkä alkaa totutella syömään, ihan alkuun näin piirakassa ne maistuivat kyllä hyvältä. Ohjeen alkuperäinen idea Hellapoliisilta, mutta sovellettu versio.

Pohja on tehty tällä tutulla ja turvallisella ohjeella.

Täyte
n. 3 dl kantarelleja
1 sipuli
140 g pekonia
100 g emmental juustoraastetta
1 prk valion mustapekka-kermaa
2 munaa

Paistetaan 200 asteessa n.puoli tuntia.



3 kommenttia:

  1. Nam! Maistui muillekin sieniensikertalaisillekin!! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Jospa sitä pikkuhiljaa niitä oppisi syömään :)

      Poista